donderdag 4 april 2013

Poëziealbums

Poëziealbums, wie heeft ze niet? Het was iedere keer zo spannend als iemand er weer in had geschreven. Wat zou er in staan, welke plaatjes zouden er geplakt zijn????
Ik ben heel blij dat ik mijn albums nog heb! Ze zijn mij zo dierbaar!!7 opmerkingen:

 1. Oh...wat geweldig je eigen poèsie-album...helaas heb ik hem niet meer, ik herinner hem niet eens....

  mooi die plaatjes en deze post.

  lieve groet,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post Diana. Ik heb me poezie-album ook nog en pas nog een nieuw kaftje gegeven want hij viel zowat uit elkaar. En ik ben er ook nog zo blij mee. Me opa en oma die er ook niet meer zijn hebben er ook nog in geschreven. En dan oude klasgenootjes van de lagere school. Was inderdaad altijd weer spannend wat iemand dan hat neer gezet en wat voor mooie plaatjes ze er in hadden geplakt. En je oude puzzeltjes zijn ook leuk, echt leuk dat je dat nog heb. Ja beertje golargol ken ik ook nog wel. Ik ben wat ouder als jou wij mochten vroeger op woensdagmiddag tv kijken en dan kwam Rikkie en Slingertje, hahahaa ken jij die ook nog? En op zaterdag had je Stuiff es in. Wat was je dan toch blij dat je het mocht zien, met een glaasje priklimonade omdat het dan weekend was. Zijn leuke herineringen. Lieve groetjes Brie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk kan ik me het ook nog goed herinneren maar helaas heb ik mijn Poëzie albumpjes ook niet meer.
  Ik kan me ook nog wel heugen hoe spannend het was als je hem weer terug kreeg en zo benieuwd was wat er in geschreven was.
  Heel bijzonder dat je ze nog hebt.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa, stuiff es in, ha ha, daar keek ik ook altijd naar. Tita tovenaar, paules de boskabouter, en ga zo nog maar even door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Diana

  Ik heb er nog 2 zooooo leuk , m'n dochters keken er wel eens in en vroegen zich af wat dat voor rare versjes waren die erin stonden en wat een stomme plaatjes ! Nee die komen uit een ander tijdperk helaas, hadden wel vriendenboekjes !
  Fijn weekend

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen