dinsdag 30 april 2013

Ballet & Brocante..

Als klein meisje wilde ik dolgraag ballerina worden! Toen ik op balletles mocht bleek dat toch wel moeilijker dan gedacht!
Toch vond ik alles prachtig, de lessen, repetities en de eerste echte uitvoering!
Lang heb ik niet op ballet gezeten, maar het blijft mij fascineren! Nog steeds krijg ik de kriebels als ik naar een voorstelling kijk!
Vooral het dansen op spitsen, het heeft iets betoverends...

Op de foto's staan een paar mooie bruine brocante spitzen die ik een keer op MP heb gekocht. Mijn eigen spitzen heb ik ook nog, roze, maar voor de foto's vond ik het wel leuk om deze te plaatsen.
3 opmerkingen:

 1. Diana, leuke foto's van die ballerina's, en wat een mooie spitzen, hier in Vlaanderen noemen wij dat "pointes" eindelijk een Frans woord. Rechtover mijn deur is er een balletschool, in de zomer zie je dan die kleine meisjes van vier, vijf jaar aankomen met hun balletjurkje aan, zo schattig om te zien!
  Groetjes,
  Christelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ballet is heel betoverend, vind ik ook.
  En de spitzen zijn heel decoratief...
  Ik heb laatst ook spitzen gekocht van een meisje op de rommelmarkt.
  Ze vertelde dat ze ze 1 keer gedragen had op les en direct haar teen brak...en is er gelijk mee gestopt...dus het is een hele prestatie hoor.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diana.
  Wat een mooie foto,s. Ik vind ballet heel erg mooi om te zien,maar ik zie me mijn platvoeten niet zo snel in spitzen proppen.
  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen